Skal du have nyt snedkerkøkken?

Ønsker du et nyt køkken eller trænger dit gamle blot til en kærlig hånd?

Skal du have nyt snedkerkøkken?

Køkken udført af kvalitetsbevidste snedkere

Med en baggrund inden for både snedker- og tømrerfaget har vi de rette kompetencer og den nødvendige viden, der skal til at kunne renoverer dit eksisterende køkken eller bygge og monterer dit nye.

3d model af stort køkken

Uanset hvilke ønsker og behov du end måtte have til dit nye køkken, så kan vi hjælpe dig med at løfte opgaven. Vi hjælper både privat, og erhvervskunder med deres køkkenløsninger, og har derfor gennem tiden udarbejdet mange komplette løsninger, hvor vi både har revet det gamle ned og bygget det nye. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med:

  • Renovering af gammelt køkken
  • Bygge et nyt køkken
  • Rive det eksisterende køkken ned
  • Nyt køkkengulv
  • Montering og udskiftning af køkkenelementer
  • Tilpasse køkkeninventar

Uanset om du synes din køkkendrøm passer på ovenstående beskrivelse, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om dine køkkendrømme. Vi kan også hjælpe med totalentreprise, terrasse og udskiftning af døre og vinduer.

Lad os tage en snak om dine ønsker

Skal vi rådgive dig om mulighederne for et nyt køkken inden for dit budget? Ønsker du et uforpligtende tilbud? Udfyld formularen, så vi kan få aftalt en tid.

Komplette køkkenløsninger

Du behøver ikke nødvendigvis at have en plantegning klar for hvordan dit køkken skal tage sig ud. I Hjorth Snedker og Tømrer hjælper vi dig også med rådgivning og planlægning, hvis du har behov for dette. På den måde får du en erfaren håndværker med på råd og du er derfor sikker på at alle detaljer er indtænkt i processen. Vi har tidligere lavet alt fra moderne og klassiske køkkener, til køkken-alrum med køkkenø og alt derimellem. Når du vælger os til at varetage din køkkenopgave, får du altid en skræddersyet løsning. På den måde kan du være sikker på at løsningen bliver præcis som du ønsker det og at dit nye køkken dækker alle dine ønsker og behov.

Lad os tage en snak om dine køkkendrømme

Når du vælger Hjorth Snedker og Tømrer, vælger du erfaring og kvalitet. Vi har som tømrer på Østerbro, tømrer i Valby og tømrer på Frederiksberg udført utallige skræddersyet opgaver til mange glade kunder. Uanset hvor langt du er med drømmen, så vil vi meget gerne høre om den. Vi hjælper også gerne med at få styr på alle detaljerne, således at du får et køkken hvor både funktionalitet og æstetik er i højsædet. Du er velkommen til at give os et kald på telefon 28 68 27 13, alternativt kan du også benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Følg med på instagram

Følg med på instagram