Ombygning & Renovering

Vi er med hele vejen fra idé til indflytningsklar bolig.

Ombygning & Renovering

Omfattende rådgivning af tømrerfirma i Storkøbenhavn

Ønsker du mere plads, en anderledes rumfordeling eller trænger din bolig blot til en ordentlig opfriskning? Hos Hjorth Snedker og Tømrer ApS står vi klar til at hjælpe dig med at realisere de forestillinger, du har, så du kan flytte ind i din drømmebolig.

En renovering af hus eller en ombygning kan se ud på mange måder. Uanset om du skal have udført et omfattende konstruktionsarbejde eller en mindre renovering, kan vi hjælpe. Vi udfører bl.a.:

  • Køkken- og badeværelsesrenovering
  • Nedrivning/omstrukturering af vægge
  • Udskiftning af gulve
  • Energieffektive opgraderinger
  • Loft- og kælderrenovering
  • Tilgængelighedsopgraderinger

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for ombygning og renovering af hus, og vi har et utal af byggeprojekter bag os. Vi leder og koordinerer byggeprojektet hele vejen, og hjælper også gerne med at indhente byggetilladelse med videre. 

Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere står vi klar til også at hjælpe dig med netop dit byggeprojekt. Kontakt os, så tager vi uforpligtende snak om dit projekt. 

Uforpligtende besigtigelse & tilbud

Skal vi komme ud og kigge på dit fremtidige renoveringsprojekt? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vi kan aftale tid og sted. Det er naturligvis gratis og fuldkommen uforpligtende!

Vi har øje for detaljen

Når du skal have lavet store ændringer i din bolig, er det stadig vigtigt, at de helt små detaljer sidder snorlige, så kvalitet og finish spiller sammen i det færdige resultat. Som kunde hos os kan du altid forvente snorlige resultater, uanset om du søger en tømrer i Valby, en tømrer på Østerbro eller en tømrer på Frederiksberg. Derudover kan du forvente en professionel håndtering af dit projekt – også når det kommer til tidsfrister og aftaler. Vi er løbende i tæt dialog med dig, så det færdige resultat står som forventet.

Indhent et tilbud dit renoveringsprojekt

Står du overfor en ombygning eller renovering af din bolig, er det vigtigt at vælge en professionel håndværker med stor faglig viden og erfaring, hvis du skal være sikker på, at resultatet er i orden. 

Ring til os på telefon 28 68 27 13 eller skriv til os via vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Følg med på instagram

Følg med på instagram