Udskiftning af Døre og vinduer

Din lokale dør- & vinduesinstallatør

Udskiftning af Døre og vinduer

Vi er eksperter i
Følgende vinduesmærker

Hvornår skal vinduerne udskiftes?

Vores tømrer kan vurdere dine eksisterende vinduers stand, så du undgår at udskifte alle vinduerne, selvom det ikke er nødvendigt endnu. I mange år har vi udført alle typer tømrerarbejde såsom udskiftning af døre og vinduer, tilbygninger, renovering og tagarbejde. Du kan med fordel gentænke din ejendoms visuelle udtryk ved renovering fra os. Vi sikrer, at du bliver glad og tilfreds med resultatet. Dine nye vinduer kan være til fordel for din energiregning og indeklimaet.

Trænger dit hjem til nye døre og vinduer?

Skal du bruge en professionel samarbejdspartner til dit renoverings- eller byggeprojekt? Så kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tømrerarbejde, og gennem tiden har vi opbygget en omfattende viden og ekspertise inden for en bred vifte af tømrerprojekter. Vi monterer døre og vinduer i både nybyg eller ældre huse og bygninger.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Montere eller renovere døre og vinduer
  • Udføre facaderenovering
  • Istandsætte døre og vinduer
  • Sætte skydedøre op
  • Montere tagvinduer og ovenlys
  • Udskifte indvendige døre

Kan vinduesudskiftning spare dig penge?

Svaret er ja. Med nye vinduer, kan du spare penge på dine næste varmeregninger. Vores moderne energivinduer holder betydeligt bedre på varmen end ældre vinduer. Det er en fordel for ældre huse og bygninger at skifte deres vinduer, så du undgår fugt og skimmel. En fordel er, at du i høj grad slipper for træk og kuldebroer, og samtidig opnår reducering af spildvarme.

Kontakt os i dag og få et tilbud til din næste montering

Har du spørgsmål og vil du gerne vide mere? Vores eksperter står klar med skræddersyet rådgivning og vejledning til dig, uanset om du skal have hjælp til udskiftning af døre og vinduer, have lavet ny terrasse, tilbygning, køkken eller totalentreprise. Kontakt os for en uforpligtende samtale på telefon 28 68 27 13 eller på vores e-mail victorhjorthberg@gmail.com.

Følg med på instagram

Følg med på instagram