Totalentrepriser

Overlad ansvaret til erfarne fagfolk

Totalentreprise

Totalentrepriser i alle størrelser

Et større byggeprojekt kan lede mange kedelige overraskelser med sig, både i forhold til det udførte arbejde og økonomien. Når vi står for din totalentreprise, behøver du ikke frygte overskredne deadlines eller budgetter.

I Hjorth Snedker og Tømrer Aps har vi stor erfaring med at varetage totalentrepriser i alle størrelser. Vi hjælper nemlig både private, erhverv, foreninger og institutioner med deres entrepriseopgaver. Det betyder at vi kan hjælpe uanset om du skal have hjælp til at at varetage totalentreprisen i dit:

  • Sommerhus
  • Helårsbolig
  • Lejlighed
  • Forening
  • Erhvervsejendom
  • Eller lignende ejendomme

Uanset størrelsen på din ejendom, har vi den nødvendige ekspertise og faglige viden til at kunne varetage entreprisen. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, såfremt du har brug for professionel hjælp til totalentreprise, nyt køkken, terrasse, tilbygning eller udskiftning af døre og vinduer.

Skal vi tage en snak?

Ønsker du et uforpligtende tilbud din opgave? Har du brug for faglig rådgivning? Udfyld formularen, så kommer vi ud og besigtiger opgaven helt gratis!

Hvorfor vælge en totalentreprise?

Som totalentreprenør varetager vi alle planlægnings- og styringsopgaver lige fra projektering, indhentning af byggetilladelser samt projektledelse undervejs i byggeprojektet. Vores arbejde som totalentreprenør starter med et indledende møde med dig som bygherre, hvor vi i fællesskab planlægger projektet, således at du får en løsning, der dækker alle dine ønsker og behov. Herefter kan du blot læne dig tilbage og lade os tage styringen. Vi sørger for at planlægge og koordinerer med alle andre nødvendige faggrupper. Du har altså kun én kontaktperson, som du skal forholde dig til. På den måde sikre vi at projektet forløber så overskueligt og nemt for dig som overhovedet muligt.

Få et uforpligtende tilbud på totalentrepriser

Grundet vores store ekspertise inden for totalentrepriser, er vi den rette samarbejdspartner for dig når du ønsker kompetent rådgivning og projektledelse i forbindelse med din entrepriseopgave. Kontakt os og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 28 68 27 13 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Følg med på instagram

Følg med på instagram