Tilbygninger

Carporte, skure, udvidelser og meget mere.

Tilbygninger

Carporte, skure, udvidelser og meget mere.

Hvilken tilbygning skal du bruge?

Ønsker du mere plads uden at skulle fraflytte din nuværende bolig? I så fald kan en tilbygning være et godt alternativ.

Uanset om behovet er at finde plads til et ekstra børneværelse eller et nyt bryggers, så kan vi i Hjorth Snedker og Tømrer ApS hjælpe dig. Vi laver tilbygninger i høj kvalitet skræddersyet ud fra dine ønsker og behov.

Tilbygninger kan være mange ting. Følgende er eksempler til tilbygninger vi tidligere har udført for vores kunder:

  • Carport
  • Skur
  • Garage
  • Udvidelse af nuværende opholdsrum
  • Rumdeling af eksisterende værelser
  • Udnyttelse af loftrum

Mulighederne inden for tilbygninger er mange, hvis du ønsker at få flere kvadratmeter uden at skulle flytte, så kan du trygt kontakte os. Som kunde hos os, får du gavn af vores store ekspertise, da vi altid tilbyder kompetent råd og vejledning. Du behøver derfor ikke have den færdige plantegning før du kan kontakte os, vi kan sagtens hjælpe dig med at udforme tilbygningen, således at du får en løsninger, som dækker alle dine ønsker og behov.

Lad os besigtige opgaven

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din nye tilbygning? Lad os besigtige din opgave, så vi kan komme med en skræddersyet pris. Udfyld formularen her.

Kom godt fra start

Hos Hjorth Snedker og Tømrer har vi hjulpet mange kunder med et hav af opgaver. Du kan derfor være tryg ved at vælge os til dit næste projekt, uanset om du søger en tømrer på Frederiksberg, en tømrer på Østerbro eller en tømrer i Valby, er vi nemlig det rigtige valg. Vælger du os til at stå for din nye tilbygning, så holder vi styr på byggeprojektet fra start til slut. Gennem en grundig indledende dialog, sikrer vi at alt er forventningsafstemt, og indhenter herefter en byggetilladelse. Vi koordinerer naturligvis også med andre leverandører og faggrupper såfremt dette er nødvendigt. Vores eksperter kan også hjælpe dig med nyt køkken, terrasse eller totalentreprise.

Få et tilbud på din skræddersyede tilbygning

Drømmer du om flere kvadratmeter? Med en ny tilbygning kan du udvide den nuværende bolig, således at du får et nyt værelse, opholdsrum, skur, udestue eller blot udvide et af de nuværende rum. Ønsker du en eller flere tilbygninger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon 28 68 27 13 eller ved at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Følg med på instagram

Følg med på instagram