Trægulv til boligen

Overvejer I at få lagt nyt trægulv?

Trægulv til boligen

Giv boligen et unikt udtryk

Trægulve er et populært valg, når man skal have et nyt gulv i sit hjem. De udstråler hygge, og giver boligen en hyggelig og hjemlig atmosfære. Ikke mindst er trægulve meget slidstærke, hvis de bliver monteret og vedligeholdt korrekt. Tidens tand giver desuden gulvet en helt unik karakter, der ikke kan genskabes.

Vi guider dig gennem hele processen

Hvis du overvejer at få et trægulv, er der flere ting, du skal tage stilling til. Først og fremmest skal du beslutte dig for, om du vil have et lamelparket eller et massivt trægulv. Lamelparket er lettere at holde rent og passer bedre til moderne indretninger, mens et massivt trægulv giver huset en mere rustik look.

Du skal også vurdere, hvilken type overfladebehandling du gerne vil have på dit gulv – vælg bl.a mellem lak, olie, sæbe og ludbehandling. Alt i alt er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser inden købet af et nyt gulv. Vi guider dig naturligvis gennem hele processen.

Få en gratis besigtigelse

Vi vil rigtig gerne ud og se jeres projekt, så vi kan komme med et skræddersyet tilbud. Udfyld formularen og beskriv din opgave herunder.

Lad os hjælpe dig i gang

Et trægulv er det perfekte valg for dem, der ønsker et smukt, holdbart og unikt gulv med karakter. Hos Hjort Snedker & Tømrer får du professionel hjælp til at finde netop det trægulv, der passer bedst til dine behov. Vi lytter til dine ønsker og indgår i tæt dialog med dig, så du er sikret en stilren løsning, hvor kvalitet og æstetik er i højsædet.

Ring til os på telefon 28 68 27 13 eller udfyld formularen her på siden. Så kan vi sammen finde det helt rigtige trægulv til netop din bolig.